Hörmann garázskapuk

2621-7113857.jpg

 

Ha a Hörmann garázskapu mellett dönt, akkor Ön az évtizedek során kifejlesztett minőség mellett dönt.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel.

A Hörmann garázskapuk a kiváló minőségű alapanyagokból, precíz megmunkálással készülnek, kényelmet és biztos működést nyújtanak, esztétikus megjelenésével elkápráztatják vendégeit.

Valós működtetést utánzó, hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét. Ezen okból, illetve a kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztonságnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást ad minden szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.

Az összes kapu- és meghajtáskomponenst a Hörmann saját maga fejleszti és gyártja, így e termékek száz százalékosan egymásra vannak hangolva, biztonságosságukat független, elismert intézetek vizsgálják és tanúsítják.

 Szekcionált kapuk - Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő kapu Hörmann márkaminőségben:

 

Hoermann_PM-8067-1-1024x812.jpg

A szekcionált garázskapu legfőbb jellemzője az ezer apró részlet, melynek előnyeit Ön naponta élvezheti: kényelmesebb behajtás, több hely marad mind a garázsban, mind a garázs előtt

A garázskapu függőlegesen nyílik és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkedik el. E konstrukciós elvnek köszönhetően a garázskapu maximális helyet biztosít a garázsban és a garázs előtti parkoláshoz.

A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet. Mindegy, hogy a nyílás derékszögű, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves-e. A Hörmann garázskapu mindenhova beépíthető.

 

 

 

 

Jó érvek a Hörmann szekcionált garázskapuk mellett:

-          Német márkaminőség

-          Generációk garázskapuja:10 év jótállás minden szekcionált Hörmann garázskapura,5 év minden Hörmann meghajtásra

-          Harmonikus összbenyomás

-          Tok és kapulap azonos külsővel

-          Kapuval egy síkot alkotó szemöldök blende

-          Részletekig valósághű Decograin felületek

-          Hosszantartó, optimális védelem: Az öregedésálló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korróziótól.

-          Hatékony hőszigetelés

-          Praktikus megoldások: személybejáró ajtó

-          Még nagyobb biztonság: Ha a kapu zárva van, a feltolás védelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel, és véd a feltolással szemben.

-          BiSecur rádiós rendszer tanúsított biztonsággal: Az új fejlesztésű, stabil, zavarmentes hatótávolságú, extrém biztonságos BiSecur titkosítási eljárás a biztonság érzését nyújtja Önnek, mivel idegenek az Ön rádiós jelét nem tudják lemásolni.

Berry-billenőkapuk - A minőség és az esztétikus külső megjelenés találkozása:

Hormann_Berry.jpg

Minden érv az eredeti billenő kapu mellett szól: minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenő kapu az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb billenő kapujává.A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput.

 

 

 

 

RollMatic garázs-redőnykapu - Komplett rendszer meghajtással:

Hormann_RollMatic.jpg

A Hörmann RollMatic garázskapuja esetén valóban több hely marad a garázs előtt és a garázsban. Parkolhat közvetlenül a kapu elé, ráadásul a födém is szabadon marad a garázsban. A RollMatic kapuprofil csúcsminőségű, korróziómentes alumíniumból készül, és szériában egy modern Hörmann meghajtással van felszerelve.

A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

Meggyőző technika:

A bevált húzórugós technika segíti a meghajtást a kapu minden nyitása és zárása során. Így az óvja a meghajtás mechanikáját. Szükségnyitás esetére a kapu könnyedén, kézzel működtethető. Ehhez még egy kézi kurbli sem szükséges. Kiegészítésként dupla kötélvezetés biztosítja a kaput a lezuhanás ellen.

A speciális profilelrendezés a kaputengelyen biztonságos, betörés gátló reteszelést garantál. E mechanikának köszönhetően a kapulapot gyakorlatilag nem lehet feltolni

Alapkivitelben meghajtással:

A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a tengelyburkolaton kívülre van felszerelve. A RollMatic kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. A rugókiegyenlítésnek és a megbízható leállító automatikának köszönhetően a kiegészítő záróélvédelem teljesen fölösleges. A belső nyomógomb és a garázsvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

Oldalra futó szekcionált kapu - Teljes áthajtó magasság és egyszerű áthaladás

Hörmann_oldalra_futó.jpg

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Dupla futógörgők: A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül:

A lamella átmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.

Dupla lekapcsoló automatika:

A megbízható lekapcsoló automatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Gyorsan a garázsba:

Személyek áthaladása céljából az oldalra futó szekcionált kapuk gyorsan és egyszerűen, akár részlegesen is nyithatók. Így Ön gyorsabban juthat be garázsába, hogy pl. a kerékpárját kihozza onnan.

Automatikus részleges nyitással kényelmesebb:

A meghajtásos kapuknál a személyi átjáró szélessége egyedileg beállítható. A működtetés történhet a kézi adóról vagy az opcionálisan rádiós modullal felszerelt kapufogantyúról.

Kényelmes:

Modern rádiós rendszer garázskapu és udvarikapu-meghajtásokhoz. A kétirányú és különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technika garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

ET 500/ST 500 gyűjtőgarázs-kapuk - A gazdaságos és teljes körű megoldás, sokféle kialakítási lehetőséggel

Hormann_ET_500.jpg

Optimális gazdaságosság, tartós működési- és személyi biztonság, valamint különösen csendes kapufutás, így beépítése ajánlott akár frekventált helyekre is. Ezek az ET500 gyűjtő garázskapu kiemelkedő minőségjegyei. A gyakorlatilag karbantartásmentes kapuszerkezet könnyedén nyílik és záródik, a kopásmentes ellensúlytechnikának köszönhetően igen halk és biztonságos.

Az erős kapuszerkezet egyedi kialakítási lehetőségeket nyújt, a számos burkolatvariáció által, lehet például lyuklemezes, vagy lamellás burkolatú, illetve a helyszíni burkoláshoz is előkészített.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

műanyag ablakok
Termékeink

ÁRAJÁNLAT

Hogyan segíthetünk?

Nyilászáró árajánlatkérő

Egyéb termékek árajánlatkérő

Hívjon minket MOST!
06 29 357 042
06 70 360 81 20

Kapcsolat

akcios-bejarati-ajtok-ingyen-szallitassal

Referenciák

Referenciák

Tájékoztató

Áraink a szállítás és beszerelés díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.