Hörmann bejárati ajtók

 

hormannbejarati.jpg

A kiváló minőségű ház- és lakásbejárati ajtók, melyek nagyfokú kényelmet és biztonságot jelentenek, továbbá nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkeznek.

Alumínium házbejárati ajtók:

Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell megfelelni és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban. A ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók az Ön kívánsága szerinti egyedi kivitelben is rendelhetők.

Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat.

 

 hormannaluminium.jpgElőnyei a következők:

 • magas fokú hőszigetelés
 • magas fokú biztonság
 • kiválóhangszigetelés                                  
 • nagy stabilitás
 • nincs szükség átfestésre

 

 

ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó

Ha Ön a házához kiváló hőszigetelést és magas biztonságot szeretne, akkor a ThermoSafe kivitelünket ajánljuk. A 73 mm vastag ajtólap és az alapkivitelhez adott 5-pontos biztonsági zár révén nemcsak energia takarítható meg, hanem betörés és zaj ellen is védett lesz otthona.

ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó

Önnek a legfontosabb a kiváló hőszigetelés és a legmagasabb fokú biztonság? Akkor a ThermoCarbon házbejárati ajtó a helyes választás, melynek UD-értéke akár 0,47 W/(m2·K) is lehet. Az ajtólap 100 mm vastag, a szárnyprofil szénszállal erősített. Ezáltal a ThermoCarbon ajtók leginkább a passzív házakhoz ideálisak! A 9 ponton záródó zárnak köszönhetően a ThermoCarbon ajtó biztonság tekintetében a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Pontosan olyan ajtó, amilyet szeretne!

A Hörmann lehetőséget ad Önnek, hogy pontosan olyan ajtót választhasson, amely otthonához a lehető legjobban illik. Majdnem valamennyi ajtómotívum választható opcionálisan üvegezéssel és egyedi színbevonattal is. Oldalvilágítók és / vagy felülvilágítók szintén kaphatók.

Érvek a Hörmann ThermoSafe/ ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók mellett:

 •  Ajtólap látható szárnyprofil nélkülthermosafe.jpg

 A ThermoSafe és ThermoCarbon ajtók finom és nemes megjelenésűek. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése leginkább otthonának lakótéri belső ajtóival harmonizál.

 

 

 •  Csúcs hőszigetelés

 A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók új generációt jelentenek a kiválóhormannUD.jpg
hőszigetelésű ajtók területén. A kimagasló szigetelési értéket biztosító, 3-rétegű hő védő üvegezéssel ellátottThermoSafe ajtó teljesíti a alacsony energiájú házakkal szemben támasztott követelményeket. A ThermoCarbon házbejárati ajtók még tovább mennek: a 100 mm vastag, a tokkal egy síkot alkotó ajtólapnak, a karbon- és üvegszálas hő gátnak, az alapkivitel részeként adott 3-, ill. 4-rétegű hő védő üvegezésnek és a 3-rétegű tömítettségnek köszönhetően ezek az ajtók a hőszigetelésből a maximumot nyújtják a passzív házak számára.

ThermoSafe: UD-értéke akár 0,8 W/ (m²·K)*

ThermoCarbon: UD-értéke akár 0,47 W/ (m²·K)*

 

 •  Betörés gátló reteszelésHörmannbetoresgatlo.jpg

Az új ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtóink új mércéket állítottak fel a biztonság területén. Az összes ajtó alapkivitelben többpontos reteszeléssel van felszerelve. Emellett az ajtó pántoldala is jobban védett a kiemelés ellen.

A ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók, oldal- és felülvilágítók opcionálisan kaphatók betörés gátló RC kivitelben is, mely Önnek és családjának még nagyobb biztonságot nyújthat

 

 

 • Biztonságos üvegezésHormannuveg.jpg

A baleset-megelőzés és a betörésgátlás előbbre való: ThermoSafe és ThermoCarbon házbejárati ajtók a megjelenéssel és a biztonsággal szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégítik. A hőszigetelt üveg külső és belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot. Egy esetleges töréskor az üvegszilánkok egyben maradnak a belső oldali fóliához tapadva, így azok semmilyen sérülést sem okoznak. Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást. A fokozottan szigetelt, hőhídmentes él tömítés (meleg él) igen jó hőszigetelést nyújt, ez valós energia-megtakarítást és a nyugodt mindennapokhoz magas hanggátlást biztosít.

 

Acél házbejárati ajtók:

A Hörmann ThermoPlus / ThermoPro acél ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Ezekhez a kedvező áru ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

hormannacel.jpg

 

Érvek a Hörmann ThermoPlus / ThermoPro bejárati ajtók mellett:

 • Minőségi termékek Németországból:

  A bejárati ajtó szerkezetét maga a Hörmann cég fejleszti és gyártja. Magasan képzett munkatársaink intenzíven dolgoznak az új termékeken, az állandó továbbfejlesztéseken és a részletek javításán. Így jönnek létre szabadalmak és egyedülálló termékek a piacon. Valós működtetést utánzó hosszú távú tesztek szolgálják a bevált szériatermékek Hörmann minőségét.

 • Generációk bejárati ajtója:

Termékeink kitűnnek a kompromisszumok nélküli minőségbiztosításukkal. Ezért Ön a Hörmann-nál 5 év jótállást* kap a ThermoPlus / ThermoPro ház- és lakásbejárati ajtókra

 •  Ajtólap látható szárnyprofil nélkül:

Gyönyörű és nemes bejárat ThermoPro és ThermoPlus ajtókkal – teljesen mindegy, hogy fő- vagy mellékbejáratról van-e szó. A látványos, belső elhelyezésű szárnyprofillal ellátott, kívül-belül teljesen síkszerű ajtólap a legmagasabb igényeket is kielégíti. Belső megjelenése tökéletesen harmonizál a lakótéri belső ajtókkal.

 • Nagyfokú hőszigetelés

A ThermoPro bejárati ajtók az akár 1,1 W/(m²·K)* UD-értékükkel jó hőszigetelést biztosítanak az Ön otthonának. A ThermoPlus házbejárati ajtók az akár 0,87 W/(m²·K)* UD-értékükkel még jobb hőszigetelést nyújtanak. Ezzel Ön fenntartható módon energiát takarít meg és kíméli a környezetet.

*Az ajtómérettől függően. Megadott értékek 1230 × 2180 keret külmérethez (RAM)

 • Betörésgátló reteszelés:

Otthonában biztonságban kell tudnia saját magát és családját. Ezért a ThermoPlus / ThermoPro ajtóink alapkivitelben többpontos reteszeléssel vannak felszerelve. A pántoldal három biztonsági csappal van biztosítva. A ThermoPlus ajtóknál a pántoldal egy végigfutó biztonsági léccel van biztosítva. Így a pántoldal egy lehetséges kiemelés ellen jobban védve van.

Biztonsági pluszként sok ThermoPro ajtómotívum és az összes ThermoPlus házbejárati ajtó (még az oldal- és felülvilágítóval rendelkezők is) opcióban rendelhető RC 2 betörés gátló biztonsági felszereltséggel.

 • Biztonságos üvegezés:

Baleset és betörés szempontjából a Hörmann ajtók megfelelnek a legmagasabb igényeknek. A hőszigetelt üveg belső oldalán 8 mm vastag, ragasztott üveg (VSG) szolgálja a maximális biztonságot.

Egy esetleges üvegtöréskor az üvegszilánkok a belső fóliára tapadva maradnak, ezáltal kizárt a szilánkok általi sérülésveszély.

Ezen túlmenően a VSG betét nagyfokú betörésgátlást biztosít, mert megnehezíti az ajtón való benyúlást.

 

 

Hörmann bejárati ajtók hőátbocsátási tényezője:

Azt mutatja meg, hogy 1 K hőmérsékletkülönbség mellett 1 m² felületen hány W hőveszteség keletkezik. Minél kisebb az érték, annál jobb a hőszigetelő képesség.
Passzívházaknál ajánlott értéke opak felületekre U <= 0,15 W/(m²K).

táblazat.jpg.png

 Amennyiben bővebb információra van szüksége,Hörmann bejárati ajtókkal kapcsolatban,rendelkezésére állunk az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Várjuk Önt személyesen: H-2220 Vecsés, Vasútállomás, Bajcsy-Zsilinszky u. 2788/12 hrsz. alatt (AL-PET Kft. telephelyén)

Telefon: 06 29 357 042, 06 70 360 81 20

e-mail :Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

műanyag ablakok
Termékeink

ÁRAJÁNLAT

Hogyan segíthetünk?

Nyilászáró árajánlatkérő

Egyéb termékek árajánlatkérő

Hívjon minket MOST!
06 29 357 042
06 70 360 81 20

Kapcsolat

akcios-bejarati-ajtok-ingyen-szallitassal

Referenciák

Referenciák

Tájékoztató

Áraink a szállítás és beszerelés díját nem tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. Ha nincs raktáron nálunk vagy nem rendelhető az Ön által keresett termék, helyettesítő terméket javaslunk.